SPACE'TEN ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ

1 Haziran 2013
Space'ten Uluslararası İşbirliği Space Gayrimenkul Danışmanlık, LeadingRE ile işbirliği yaptı. Space Gayrimenkul 500'den fazla gayrimenkul danışmanlık şirketi ile dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan 'Leading Real Estate Companies Of The World' firması ile önemli bir işbirliğine imza attı. Space Gayrimen kul bu önemli işbirliği ile LeadingRE'nin global ağında yer alan 30 ülkedeki yabancı yatırımcıya portföyünü açıyor. Ayrıca LeadingRE ağında bulunan ülkelerdeki gayrimenkul alım ya da kiralamalarında ülkemizdeki müşterilerine de yıllara yayılan deneyimi ve uzman kadrosu ile ayrıcalıklı bir hizmet vermeye başlıyor. Dünya genelinde 4 bin 600 ofis ve 140 bin satış ortağı ile 500'den fazla lider gayrimenkul şirketini internet üzerinden bir araya getiren küresel ve saygın bir ağ olan LeadingRE.com'da Afrika, Asya, Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika'da yer alan satılık ve kiralık gayrimenkuller ile anlaşmalı gayrimenkul şirketlerine ait birçok detaylı bilgi bir arada sunuluyor. Space Gayrimenkul bu geniş ağda yer alarak ülkemizde emlak yatırımı yapmak isteyen yabancı yatırımcılara portföyünde yer alan birbirinden çeşitli gayrimenkul seçenekleri ile hizmet vermeyi amaçlıyor. Buna ek olarak Türkiye'de yaşayan müşterilerine de Space Gayrimenkul farkı ile yurt dışındaki gayrimenkul alım ya da kiralamalarında danışmanlık hizmeti sunmaya başlıyor. Space Gayrimenkul ayrıca LeadingRE'nin bünyesinde yer alan ve sadece lüks konut alanında hizmet veren Luxury Portfolio International'da da yer alıyor. Space bu alanda yalılardan köşklere ve lüks markalı projelere kadar birçok gayrimenkulu seçkin yatırımcılar ile buluşturmayı planlıyor. Luxury Portfolio International.com'un yıllık ortalama 1.2 milyon ziyaretçisi bulunuyor. Space Gayrimenkul ortakları Filiz Çakmur ve Seli Elvaşvili "Space olarak gayrimenkul alanında dünyanın en önemli global ağı olan LeadingRE ile yaptığımız işbirliğinden dolayı son derece heyecanlıyız. Bu işbirliği ile portföyümüzü dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar ile buluşturma imkanına kavuşmuş olduk" diye konuştu.
kaynakça: GAYRİMENKUL TÜRKİYE ULUSAL 2 AYLIK DERGİ İSTANBUL